Betongavdelingen vår består av helstøpte fagfolk…

#scroll-to

– alle er glade i faget sitt og har mange års erfaring!

Betongavdelingen vår utfører betongarbeidet i våre egne totalentrepriser men jobber også på andre prosjekter som del- eller underleverandør. Vi utfører alle former for betongoppdrag – både store og små.

Våre betongfolk har lang erfaring med et bredt spekter av oppdrag. I starten var oppdragene i stor grad knyttet til alle typer betongarbeid for landbruk og bolig – grunnmurer, ringmurer og gulvstøp.

I dag er vi en erfaren leverandør av større bygg som skoler, idrettshaller, boligblokker og næringsbygg for kontor og industri. Da tar betongavdelingen seg også av elementmontasje og hulldekk i tillegg til støping av fundamenter, ringmurer, vegger og gulv.

Støping av kaier, betongarbeid på veiprosjekter og reparasjon av broer er andre eksempler på det solide betongarbeidet våre  medarbeiderne står bak, ofte i samarbeid med ingeniører og arkitekter.

Prosjektledelse

Uansett størrelse på prosjektet er det viktig at det er et godt samarbeid mellom våre folk og rørleggere, elektrikere, ventilasjonsteknikere og eventuelle andre fag. Et skikkelig sluttresultat krever at noen forstår hele prosessen og ser helheten.

Etter 30 år i bygg- og anleggsbransjen sitter vi inne med solid erfaring om hva som må til for å gjennomføre et vellykket byggeprosjekt. Du kan trygt overlate prosjektledelsen av ditt byggeprosjekt til oss.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt!