Denne unge jærbuen hadde en drøm om å skape noe…

#scroll-to

– 50 år senere er drømmen blitt til en solid entreprenørbedrift med over 40 fast ansatte!

Kvia AS ble etablert i 1983 av Olav Kvia og Harald Gudmestad. Firmaet fikk ikke uventet navnet Kvia & Gudmestad, og ble drevet hjemmefra, nærmere bestemt et lite kontorhjørne på soverommet hos Olav.

Kjelleren i huset fungerte som oppbevaringssted for verktøy. I løpet av 1 år var firmaet allerede oppe i 9 ansatte, og etter 4 år flyttet Kvia & Gudmestad inn i nytt bygg på Bjorhaug.

Olav tok over

I 1989 tok Olav over hele eierskapet i firmaet, og navnet ble etter hvert endret til Entreprenørfirma Kvia AS. I starten var arbeidsoppgavene i stor grad knyttet til betongarbeid for landbruk og bolig, mens det i dag også handler om boligblokker og industribygg.

 

Fra betongentreprenør til totalentreprenør

Dagens Kvia AS utfører de aller fleste typer betongarbeid, for eksempel oppgaver relatert til husgrunner, plattinger, industrigulv, elementmontasje, trapper over flere etasjer, badebasseng og mye mer. Firmaet har også en gjeng med tømrere som effektivt og grundig tar seg av blant annet innredning av kontorlokaler og landbruksbygninger, sammen med diverse tømreroppdrag i forbindelse med våre totalentrepriser.

Vi har kontorer på Nærbø, men tar på oss oppdrag over hele landet…

I hovedsak har vi oppdrag fra Egersund i sør til Randaberg i nord. Men vår erfaring og kompetanse har også gitt oss oppdrag med leiligheter i Farsund og kaianlegg i Hammerfest. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt!

Vår visjon:

Verdiskapning gjennom samarbeid

Vi er en pålitelig, effektiv og kvalitetsbevisst bygg- og anleggsaktør som sammen med oppdragsgiver og samarbeidspartnere skaper verdier.