Tømmermenn kan bety flere ting, men for oss handler det om disse gutta…

#scroll-to

– allsidige tømrere som går til alle typer trearbeid med liv og lyst!

Våre dyktige tømrere jobber med den samme faglige stoltheten – enten det dreier seg om en totalentreprise eller et mindre byggeprosjekt.

Våre team utfører tømmermannsarbeidet i våre egne totalentrepriser men jobber også på prosjekter som underleverandør for andre. Tømmeravdelingen tar også på seg mindre byggeprosjekter og tømrerne har for eksempel god kompetanse på innredning av kontorer og finere tømmerarbeid.

De har lang erfaring med å finne løsninger, gjøre tilpasninger og være fleksible i møte med kunden. Våre ansatte kan ta det hele og fulle ansvaret for både seg selv og andre fag som er involvert i prosjektene.

I tillegg til å bygge skoler, barnehager, idrettshaller og alle typer næringsbygg så har våre tømmermenn spesialkompetanse på utendørs støyskjerming. Så allsidigheten til tømmeravdelingen skal det ikke være noe å si på.

Målet vårt er å få nye oppdrag på bakgrunn av jobber vi allerede har utført. Anbefalinger fra fornøyde kunder er den beste «reklamen» man kan få. Så langt har våre dyktige og allsidige fagfolk sørget for at nye forespørsler stadig kommer inn.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt!